DNA Glow ile 10 Yıl Daha Genç Olmak Mümkün mü?

DNA Glow ile 10 Yıl Daha Genç Olmak Mümkün mü?

DNA parıltısı, içinde yüksek miktarda doğal polinükleotid içerir. Deride mineraller, enzimler, vitaminler ve proteinler gibi birçok farklı yapı taşı vardır. Bu nedenle, hastanın cildine müdahale etmek için tek bir vitamin veya enzim kullanmak matematik hatası oluşturacaktır.

DNA ışıltısı, birden fazla yapı taşı içerdiği ve cildi en çok ihtiyaç duyduğu her boyutta destekleyebildiği için tercih edilen bir yöntem gibi görünmektedir. Böylelikle tek bir sorunu değil, 3-4 sorunu aynı anda çözüyor, daha az seansta hastaya daha belirgin sonuçlar sağlıyoruz.

DNA sparkle genellikle 40-45 yaş arası hastalar için tercih edilen ve yoğun anti-aging yaratan bir yöntemdir. Uygulama hastanın ihtiyacına göre 3 seansta tercih edilebilir. Yine hastanın ihtiyacına göre uygulama için bir zaman algoritması oluşturulur ve bu süre zarfında hastaya DNA ışıltısı uygulanır.

DNA ışıltı prosedürü yılın herhangi bir zamanında yapılabilir. İşlem sonrası sıcak duş almamak, yoğun güneşe maruz kalmamak, yoğun buhardan kaçınmak, 6 saat yüze dokunmamak ve alkol almamak gerekir.

Daha kısa sürede vücuttan daha güçlü bir verim elde etmek ve işlemin etkisini daha iyi gözlemlemek için hastalar hyaluronik asit ve kollajen gibi takviyelere başlayabilir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!