Gaziler Günü Mesajı

Türk Milleti’nin tarihin en karanlık dönemini yaşadığı; Anadolu-Balkan Türklerinin Batıcı-Arapçı çağdışı hurafelerle düşüncelerle, inançlarla kimliksizleştirme projelerinin uygulamaya konulduğu bugünlerde sizler; vatan millet aşkıyla azimle batı emperyalizminin taşeronu terör örgütleriyle kararlıkla mücadele ettiniz.

Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz düşüncesiyle her türlü düşmana karşı kahramanca mücadele veren Türk askeri ve taşıdığı bu yüce ruh var oldukça, bölünmez bütünlüğümüze ve milli birliğimize kast edenlerin kirli emelleri asla gerçekleşmeyecektir.
 
M.Ö 209 tarihinde Oğuz Kağan’la başlayan Bümin Kağan, Saltuk Buğra Han, Selçuk Bey, Alparslan Gazi, Kutalmış oğlu Süleyman Şah, İkinci Kılıçarslan, Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Orhan Gazi, İkinci Murat, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ile devam eden zincirin son halkası olan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından üstün komutanlık dehası, cesaret ve kahramanlığın kadirşinas milletçe takdir edilişinin nişanesi olarak Gazilik unvanı ve Mareşal rütbesi verildiği günün yıl dönümüdür.

Kutsal vatan görevinizi hakkıyla yerine getiren Sizler; 2200 yıllık Türk Milletinin tarihinin şerefli tanığı şanlı üniformanızı kanlarınızla taçlandırıp gazi unvanı alarak vatanın, milletin, bayrağın ve istiklalin ne denli paha biçilmez değerler olduğunu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman mensuplarının bu ulvi değerleri yaşatmak uğruna neleri göze alabileceğini gösterdiniz.

Kayıplarınız karşısında gösterdiğiniz sabır ve metanetin kaynağının gönüllerinizde yaşattığınız vatan, millet ve bayrak sevgisi olduğunu çok iyi biliyoruz. Sergilediğiniz kahramanlık, cesaret ve fedakarlıklarla bizlere her zaman güç ve ilham kaynağı olmaktasınız.

Sizler için yapılan hiçbir şey, bu eşsiz hizmetlerinizin ve fedakarlıklarınızın bir karşılığı veya bedeli olamaz.

Bağrından böylesi kahramanlar çıkaran bu asil Türk Milleti’nin bir ferdi ve onun şanlı vatanının işgale uğraması, bağımsızlığın zaafiyete uğratılması, işbirlikçilerin yönetimi ele geçirmesi, milletin bekasının tehlikeye düşmesi halinde harekete geçmeye hazır Türk Milli Güçleri’nin bir mensubu olarak sizlerle gurur duyuyorum.

Her şehidin intikamı alınacaktır.
Her gazinin bedeli ödetilecektir.

Sevgili kahraman gazilerimiz
Müsterih olun.
Sizlerle Türk Milleti gurur duyuyor.
Sizlerle dava arkadaşlarınızla birlikte gurur duyuyorum.

Günün Sözü: Sorgulamayan insan cahildir, sorgulatmayan insan ise zalimdir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!