Hacize giden avukatı Koltuk değneği ile döven kadının ifadesi ortaya çıktı

featured

Kayseri Barosu avukatlarından Coşkun Özbek, meslektaşı Kübra Kürkçü (27) ile 24 Ağustos’ta, haciz işlemleri için Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikaya gitti. Daha önce geçirdiği kaza nedeniyle ayağına dikiş atılan Özbek, işlemler sırasında fabrika sahibi S.Y.’nin saldırısına uğradı.

S.Y., saldırı sırasında, “Sen neyi bekliyorsun? Ayağın tutuyor mu, kırayım mı? Kimi istiyorsan ara, darbetti beni” dedi. Avukat Coşkun ise görüntüleri kaydeden meslektaşına, “Polisi arar mısın?” dedi. Bu sırada S.Y.’ye yanındaki kızı engel olmaya çalıştı.

Saldırı sonrası avukat Coşkun Özbek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, yurt dışı çıkış yasağı şartıyla adli kontrol tedbiri ile salıverildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

S.Y.’nin çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte verdiği ifade ortaya çıktı. Üzerine atılan suçlamaları kabul ettiği öne sürülen S.Y., ifadesinde, “Koltuk değneği ile birkaç defa vurdum. İlaç kullanıyordum. O gün ilaçlarımı almadığımdan dolayı sinirle böyle bir şey yaptım. Pişmanım” dediği öğrenildi. 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!