Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

Harita

Harita

Papa’nın ırak ziyareti öncesinde yazdığım “Bize de bekleriz” yazısında, kadim Türk devlet aklının ip uçlarını görmek istediğimizden bahsetmiştim. Bir hafta içinde yirmiden fazla yazıyı gözden geçirme fırsatı buldum. Bu arada basından Papa’nın Irak temaslarını izleme fırsatını buldum.

Papa beni şaşırtmadı; benim iddialarımı inatla doğruladı. Vatikan’ın çevremizdeki topraklarda fitnelerin kaynağı olduğunu iddia etmiştim. Alın size en son fitne! Barzani kabilesini ziyaretinin ardından bir pula bastırılan sözüm ona Kürdistan haritası! Çalışan kafalara –düşünen beyinlere çok şey anlatır.

Gelelim incelediğim yazılara; içlerinden bir kısmı, antika gibi üzerinden zaman geçtikçe değeri artan yazılardı, çok önceden üzerinde çalışıldığı belli yazılar, yerine ve zamanına göre yayına verildiği anlaşılıyordu. Diğer bir kısmı ise, sağlıklı olarak gündem gereği yazılmış doğru şeyler idi. Papa’nın ziyaretinin köşe yazılarında; enine boyuna tartışılması elbet güzel bir şey idi.

Hükümetin ve cumhur ittifakı üyesi Bahçelinin verdiği tepkiler hislerimizi tatmin etse de eksik. Papa’nın ziyaretine mutlaka misilleme yapılmalıdır. Emperyalistlerin Vatikan’ı Fener Rum Patrikhanesi varsa bizim de Diyanet İşleri Başkanlığımız var.

Diyanet, fabrika ayarlarına geri dönmeli, tarikat ve cemaatlerin arka bahçesi olmaktan çıkarılmalı, sadece devletimizin ve ulusumuzun çıkarları ile Müslümanların selameti için çalıştırılmalı. İşte bunun için Diyanet işleri Başkanı, bir ekiple birlikte derhal Irak’a gönderilmeli, Papa’nın gezdiği yerleri dolaşmalı mukabil mesajları en uygun, en görkemli şekilde vermelidir. (verdirilmelidir)

Eğer misilleme yapılmaz ise; daha çok haritalar bastırılır da ha çok dangalaklar harekete geçirilir. Mazlumlar mutlak irade ile, gerçekçi önlemler ile korunur. Sözde değil, özde soydaşlarımızı-dindaşlarımızı korumak için çalışılmalıdır.

Papa ile eş güdümlü olarak NATO’nun Irak’ta devreye alınıyor olması, bizim için şiddetli bir uyaran olmalıdır. Düşmanlarımız sadece lafla hareket etmiyorlar, sözlerini eylemle destekliyorlar. Papa dua etti, NATO harekete geçti.

Hükümet üyelerinin verdiği tepkilerin, muhteşem eylemler ile desteklenmesini bir yurt sever olarak istiyorum.  Türkiye’nin kuşatılmasını sağlayan üslerde, kuşatılmalıdır. Düşmanlarımızın harcadığı trilyon dolarların çöpe gitmesi sağlanmalıdır.

Bırakalım düşmanlar enerjilerini boşa harcasınlar, bizim devletimiz, kesin ve nihai zafere giden yolda, yavaş amma kararlı adımlarla ilerlesin. Önemli olan düşmanlarımızın ne yaptığı kadar, hatta daha önemlisi devletimizin neler yaptığıdır.

Kızıl elma yolculuğumuz, mutlaka devam etmelidir. Kavimler göçüyle devam eden yolculuğumuz, sağ salim devam ettirilmelidir.Kafkaslar bölgesinde yeni bir fitne ateşi yakılmak üzere, İran tarih boyunca güvenilmez bir devlettir. Güney Azerbaycan’daki soydaşlarımızı  baskılamasına, asla izin verilmemelidir. İran’daki soydaşlarımız mutlaka korunmalı , CIA’nın kirli emellerine alet olmalarının önüne geçilmelidir.

Görklü Çalabımızın görkemli selamları; düşman hilelerine aldanmayan, her bir şeyi yerli, yerince zamana ve mekana göre yapan, yiğit yurt sever evlatlarımızın üzerine olsun vesselam.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!