“Koltuklarınızın bekasını düşünmekten vazgeçin”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, muhalefet partileri için ‘çete’ tabirini kullanan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her geçen gün daha da yalnızlaştığını ifade eden Türkkan, “Muhalefete çete demiş. Her gün daha çok yalnızlaşıyor. Ve bir gün, tek başına kalacak. O kimseye güvenmiyor, yanındaki kimse de ona artık inanmıyor” ifadelerini kullandı.

“GENÇLER ÜLKEYİ TERK EDECEK İMKÂNI ARIYOR”

Türkkan, seçim meydanlarında sürekli dile getirilen beka söylemi ile ilgili ise şunları yazdı: “Her dört gençten biri işsiz. İşin daha da vahimi, bu gençlerin iş bulma umudu yok. Yarısından fazlası da ülkeyi terk edecek imkânları araştırıyor. Esas beka meselesi bu. Yalandan gündem yaratıp, koltuklarınızın bekasını düşünmekten vazgeçin.”

Lütfü Türkkan

@LutfuTurkkan

Muhalefete çete demiş. Hergün daha çok yalnızlaşıyor. Ve bir gün, tek başına kalacak. O kimseye güvenmiyor, yanındaki kimse de ona artık inanmıyor.

Her dört gençten biri işsiz. İşin daha da vahimi; bu gençlerin iş bulma umudu yok. Yarısından fazlası da ülkeyi terkedecek imkanları araştırıyor. Esas beka meselesi bu. Yalandan gündem yaratıp, koltuklarınızın bekasını düşünmekten vazgeçin.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!