Zafer Partisi Mamak İlçe Başkanı Av. Yiğit Ayvaz Mağdur Altındağ Belediye İşçilerinin Sesi Oldu

featured

Altındağ’da işçiler TİS farklarının yatırılması için direniyor!

İşçilerin mağduriyetine destek veren Zafer Partisi Mamak İlçe Başkanı Av. Yiğit Ayvaz, Altındağ Belediyesi’nde çalışan işçilerin başlattıkları eylem hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

“İŞÇİLERİN HAKKINI SONUNA KADAR GÖZETECEĞİZ”

 

Av. Yiğit Ayvaz,”Değerli Mamak Sakinleri, Bildiğiniz üzere AKP Mamak Belediye Başkan adayı Sayın Asım Balcı’nın mevcut yönetiminde bulunan Altındağ ilçesinde Altındağ Belediyesi bünyesinde çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin geriye dönük zamları ve diğer çalışmaları karşılığında hak ettikleri ücretleri alamamaları üzerine eylem başlatmış sendikalar ile cüzi bir miktar ile ödeme yapılması teklif edilip seçim öncesi bu konu kapatılmak istenmiştir. Lakin dirayetli işçi ve emekçi kardeşlerimiz haklarının sonuna kadar takipçisi olmuş, alacaklarına kavuşmak amacıyla eylemlerini sürdürmektedirler. Bilinmelidir ki Zafer Partisi olarak biz her zaman Türk Milletinin üstün çıkarlarını gözettiğimiz gibi işçi emekçilerimizin de haklarını sonuna kadar gözeteceğiz. İşçilerimiz bu milletin göz bebeğidir ve sistemin en önemli çarkıdır”dedi.

Ayvaz,”haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır susmayacağız! Yerel seçimler genel seçimlerin koltuk değneğidir, işçimizin emeğinin gasp edilerek belediye kaynaklarının keyfiyen  kullanılmasına müsade etmeyeceğiz.”dedi.

Av.Yiğit Ayvaz İşçilere desteklerinin devam edeceğini beyan ederek bu konu hakkında bir basın bildirisi yayınladı.

 

Değerli Mamak Sakinleri

Bildiğiniz üzere AKP Mamak Belediye Başkan adayı Sayın Asım Balcı nın mevcut yönetimiminde bulunan Altındağ ilçesinde Altındağ Belediyesi bünyesinde çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin geriye dönük zamları ve diğer çalışmaları karşılığında hak ettikleri ücretleri alamamaları üzerine eylem başlatmış sendikalar ile cüzi bir miktar ile ödeme yapılması teklif edilip seçim öncesi bu konu kapatılmak istenmiştir. Lakin dirayetli işçi ve emekçi kardeşlerimiz haklarının sonuna kadar takipçisi olmuş, alakcaklarına kavuşmak amacıyla eylemlerini sürdürmektedirler.

Bilinmelidir ki Zafer Partisi olarak biz her zaman Türk Milletinin üstün çıkarlarını gözettiğimiz gibi işçi emekçilerimizinde haklarını sonuna kadar gözeteceğiz. İşçilerimiz bu milletin göz bebeğidir ve sistemin en önemli çarkıdır.

İşçilerimize geriye dönük hak ettiği zamları vermemek bir yana dursun, kamoyuna düşen yeni bir hadise ise Altındağ ve Mamak belediye bünyesinde çalışan işçi emekçi kardeşlerimizin aldıkları maaşlar Diğer parti bünyesinde olan belediyede çalışan işçi maaşlarının yarısına tekabül ettiği yönündedir. Bu sosyal adaletsizlik sayın Asım Balcının temsil ettiği partinin Ülkemiz üzerine yerleştirmiş olduğu rant ve hak yeme alışkanlığının tezahürüdür. Çok iyi biliyoruz ki bu adeletsiz ve eksik maaş durumunu dahi kendileri oy kazanmak için bir propaganda haline getireceklerdir.

Buradan siz değerli Mamak lı yurttaşlarımıza soruyorum 31 Mart ta vereceğiniz oylar ile böyle bir adaletsizliğe göz yummak ister misiniz ? İnsanlara ceplerine para girme vaadiyle oy isteyen bir belediyecilik anlayışını siz şerefli Mamak halkı kabul edecek misiniz ?

Zafer Partisi Mamak İlçe Başkanlığı olarak bu kirli düzene de bu kokuşmuş sisteme de bir son demek için varmızla yoğumuzla her daim meydanlarda olacağız. Hakkı yenen hem Türk Milletinin hem de işçi kardeşlerimizin her daim yanında olacağımızı siz değerli Mamak Halkına bildiririz.

Zafer Partisi Mamak İlçe Başkanı
Av. Yiğit AYVAZ

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!