Nazım Peker
Nazım Peker

Meram’a İlker İyi Gider

İYİ Parti Meram Belediye başkan adayı sahaya,”Meram atalarımızın mirası, gelecek nesillerin bize emanetidir” anlayışıyla indi ve “Adaletli olacağız, şeffaf olacağız, güler yüzlü olacağız, ulaşılabilir olacağız, birlik olacağız, yanınızda olacağız, biz iyi olacağız, Meram iyi olacak” ilkesiyle çalışmalarını sürdürmekte.
 
Meram tarihi dokusunu, otantik yapı ve değerini kaybederek; çarpık kentleşme ve sentetik şehir olma özelliğine kurban etmektedir.
 
İlker Bey diyor ki: Kentsel dönüşüm projelerinde Meramlıyı haksız kazanca, ranta, yandaş müteahhitlere ve emlak simsarlarının eline bırakmayacağım. Kentsel dönüşüme mahalle sakinleri karar verecek ve referandum ile yapılacak.


 
Ulaşım sorununa çözüm öncelikli işimiz olacak. Yoğun nüfuslu bölgelere ring hatlı seferlerle ulaşımı rahatlatacağız. Hafif raylı sistemin öncüsü olacağız.
 
İmar uygulamalarını rant ve çıkar uğruna, vatandaşın göz yaşı ve ahı üzerine kurmayacağız. İmarlı arsa alımlarında uygun ödeme koşulları sağlayacağız. Evini yapmak isteyen Meramlıya proje ve teknik destek yardımı sağlayacağız.
 
Yoksul Meramlıya, doğalgaz, elektrik ve su giderlerinde sosyal belediyecilik yardımında bulunacağız. Sosyal yardım fonu oluşturacağız ve sağ elin verdiğini sol el görmeden yapacağız.
 
Meramlıya kaçak ve kalitesiz kömür yerine kaliteli, yüksek kalorili, hava kirliliğine neden olmayan kömür dağıtacağız.
 
Suriyelilerin açtığı ruhsatsız işyerlerini kapatacağız, ruhsatlı olanlarında Arapça tabelalarını kaldırtacağız. Çeteleşme boyutundaki verdikleri zararları da zabıtai tedbirlerle önleyeceğiz. Emniyetimizle koordineli çalışacağız.
 
Meram belediyesini borçtan kurtaracağız. Tarihi Meram Deresini otantik dokusuna yeniden kavuşturacağız, Belediyedeki lüks ve israfı kesinlikle sonlandıracağız.
 
Her mahalleye kreş ve gündüz bakımevleri açıp, hem annelerimizi rahatlatacağız hem de yavrularımıza oyun ve eğlence yerleri kazandırarak onları geleceğe mutlu ve huzurlu hazırlayacağız.
 
Kimsesizlerin kimsesi olup, ihtiyaç sahibi bütün kadınlarımıza kendilerini güvende hissedecekleri; “Kadın Yaşam eveleri” açacağız ve iş olanakları sağlayacağız.
 
Tarıma gereken önem verilerek, üreten bir Meramı yeniden oluşturacağız; tohum desteği, pazarlama ve satış olanakları sağlayacağız. Tarımın gelişmesi için tarımsal kooperatifleşmenin öncüsü ve teşvikçisi olacağız.
 
Küçük esnafa ruhsat işinde gereken kolaylığı vereceğiz. Engelli vatandaşlarımız için sosyal yaşam alanları oluşturacağız. Muhtarlarımıza sağlıklı çalışma yerleri temin edeceğiz. Her mahallemize taziye ve düğün mekânları oluşturacağız.
 
Ne dersiniz Meramlılar? Meram’a İlker, iyi gider mi?
 
Son söz siz seçmenlerin!.. İyi, güvenilir ve rahat bir Meram için İlker Yiğit sizlerin desteğini bekliyor.
 
Esen kalınız.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!