Proje Kargo Taşımacılığı

Proje Kargo Taşımacılığı

Lojistik sektörü kendi içinde alt başlıklara ayrılan son derece geniş kapsamlı olan bir olgudur. Bu noktada insanların gereksinimleri doğrultusunda verilen çok değişik türden hizmetler vardır. Nitekim lojistik sektörünün en önemli olan alt başlıklarından bir tanesi de nakliyat ya da bir diğer ifade ediş biçimi ile taşımacılık sektörüdür. Taşımacılık sektörü de kendi içinde çok sayıda alt başlık içerir. İşte onlardan bir tanesi diğer taşımacılık türlerine göre son derece özel bir uzmanlık alanı gerektiren proje kargo taşımacılığı adı verilen taşımacılık türüdür.

Bilmeyenler açısından bu kavramın ne olduğu şu şekilde açıklanabilir. Standardın dışında ebatları olan ve çoğunlukla oldukça ağır olan ürünlerin özel araçlar ile bir yerden bir yere taşınmasıdır. Bir başka ifade ediş biçimi ile proje kargo taşımacılığı adından da net bir biçimde anlaşılacağı üzere belli projeler için gereksinim duyulan malzemelerin bir yerden bir yere taşınmasına verilen isimdir. Bu kapsamda taşınan tanklar, enerji santralleri, türbinler, fabrika ürünleri gibi çok geniş kapsamda ürünler vardır.

Proje Kargo Taşımacılığı Nasıl Yapılır?

Proje kargo taşımacılığı nasıl yapılır sorusunun yanıtını vermek gerekir ise öncelikli olarak bu alanda bir planlama yapılır. Sonrasında bu hizmetin verilebilmesi için gerekli olan araçlar belirlenir. Bunlara istinaden müşteri ile karşılıklı olarak bir sözleşme imzalandıktan sonra süreç başlamış olur.

Bu alanda verilen hizmet içeriğinin ayrıntılarına da yer vermek gerekirse, yol izinlerinin alınması, ağır iş güvenliği ekipmanı olan vinçler ile ilgili çalışmaların yapılması, anahtar teslimi olacak bir biçimde maliyet yönetimi, senaryo ve proje yönetiminin gerçekleştirilmesi, dış ticaret ile ilgili yapılması gerekenlerin yapılması verilen hizmetler arasındadır. Görüldüğü gibi son derece kapsamlı, teknik alt yapısı olan bir taşımacılık alanıdır. Batı Group ise ülkemizde bu alanda dünya çapında hizmet veren bir lojistik firmasıdır.

Proje Kargo Taşımacılığı Fiyatları

Proje kargo taşımacılığı fiyatları farklı parametrelere göre değişir. Bunların en başında ürünün özellikleri ve arada yer alan mesafe gelir. Ayrıca yurt dışına böylesi bir taşımacılık fiyatları süreçlere bağlı olarak değişir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!