Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

TAHMİN ETMİŞTİM

TAHMİ

   Geçen birkaç gün beni yine haklı çıkardı. Önce İsevi dünyasından başlayalım. İsveç yine kıvırmaya ,kıvranmaya başladı. Çok değerli teröristlerine  kıyamadı, sahiplenmede çıtayı yükseltti. Onların eski kralları da Türk düşmanıydı. Yüz yıllardır değişen bir şey olmadığını aynı yerde otladıklarını bizim saftiriklere çok güzel anlattılar. Sağ olsunlar. Düşmanın böylesine  teşekkür etmek lazım. Kafamıza vura vura anlatıyorlar. 

                İsevi dünyanın diğer devletlerinin de; İsveç’ten pek farkları yok! Dost gözüken  Almanlardan tutun da uyanık geçinen İngilizlere kadar. Yani asırlar boyu değişen bir şey yok. İSEVİ DÜNYA  AYNI YERDE OTLUYTOR. İzmir _ Bayındır’ da bir dostumla sohbet ederken şöyle dediğimi hatırlıyorum. İsevi dünyada, devletleri kiliseler kurar. Türk dünyasında ise ; devletleri askerler (ordu) kurar! Dostum bu görüşü savcı ile sohbet sırasında tekrarlar. Savcı küplere binmiştir. Dostumu tutuklamakla tehdit eder.  SAVCI SONRADAN  FETÖ DAVASINDAN TUTUKLANMIŞTIR.  

                ABD’yi anlatmaya gerek bile duymuyorum. İsevi dünyasında önemli kararlar ve fikri takip iki yerde yapılır ve izlenir. Birincisi Roma  (Vatikan) diğeri ise İstanbul (Fener Rum Patrik Hanesi)  Bu konuda da değişen bir şey yok, adamlar yine aynı yerde otluyor. 

Gelelim İslam dünyasına !  HZ.  Ebu Bekir ‘den bu yana , iç karışıklıklar kesintisiz devam ediyor.  Müslümanın ,Müslümana düşmanlığı artarak devam ediyor. Müttefik olarak hep bir başka dinin mensuplarını seçiyorlar. Bu konuda Arap idarecilerin eline ,ancak Farslar (PERSLER)su dökebilir. 

Son olarak Irakta yaşanan olaylar ; Türkiye’ye kurulmak istenen tuzaklar, Arap ve acem idarecilerin el ,ele verekek  Türkiye’nin üzerine yürümeleri, sergiledikleri acımasız düşmanlığı ; siyasal İslamcı kardeşlerimiz ne ile açıklayacaklar. 

Siyasal İslamcı kardeşlerimiz , çok dikkatli olmalıdırlar.  Kur’ana  ters  iş  yapmamalıdırlar. Milliyetçi din kardeşlerinin,  kuyusunu kazmaktan derhal vaz geçmeliler. Hani bir önceki yazımda bahsettiğim iki yazar vardıya! Şimdilerde onlara bir kişi daha eklendi. Bu konuda da tahminim doğru çıktı. YAPTIĞIM UYARIYI BİR DAHA TEKRARLIYAYIM. 

Rahmetli babam(emekli Bergama müftüsü) şöyle demişti.”oğlum , öyle bir devir göreceksiniz ki;(gelecek) Türk’üm demek cesaret isteyecek. İslami kesimleri ötekileştiren gurupla bunlar aynı yerden idare ediliyor(edilecek”  

Kişilerin siyasal görüşleri ne olursa olsun , şu asla unutulmamalı , “Türk’ün –Türk’ten başka dostu yoktur.” Nasıl ki ; topraklarımıza izinsiz dalan Yunan-Ermeni_Fransız- Başörtüsüne el attıkları kadınlarımızın görüşlerini sorgulamadı  ise, bundan sonrada sorgulamayacaklardır., 

Herkes akıllı olmak, aklını başına almak zorunda. Devlet Tebiyesi almış bir büyüğüm gönderdiği yazıda; ılımlı İslam-  Vahhabilik vs. Diyanete –devlete tehdit oluşturduğunu beyan ediyor. Günaydın. ben buna benzer yazılar yazdığım için epey bedel ödedim.  

Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları , Müslümana benzer şeylerin şerrinden emin olmak için çırpınan, devletimizin her yanına sızan FETÖ örneğinde  olduğu gibi , şeylerle mücadele etmeye devam eden Diyaneti ve devleti bunlardan temizlemeye hazırlanan  büyüklerimizin ve onlara destek veren yurttaşlarımızın üzerine olsun vesselam.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!