Cimbom gol yağdırdı

Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Galatasaray, taraftarı önünde adeta şov yaptı ve mücadeleyi 6-0 kazanarak farklı bir galibiyete imza attı.

Kendi evindeki yenilmezlik serisini 21 maça çıkartan Galatasaray (20G, 1B), ilk yarıda net fırsatlar bulmakta zorlanırken 37. dakikada yaşanan karambolde Fernando’nun golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise adeta Galatasaray fırtınası vardı. Maçın 49. dakikasında skoru 2-0 yapan Sinan Gümüş, Eren Derdiyok’un 53. dakikada attığı golün de asistini yapan isim oldu ve Galatasaray skoru 3-0’a getirdi.

Bu golden 3 dakika sonra eski Aytemiz Alanyasporlu yeni Galatasaraylı Emre Akbaba’nın harika plasesi durumu 4-0’a taşırken 82. dakikada bir başka yeni transfer Henry Onyekuru sahneye çıktı ve skoru 5-0 yapan isim oldu.

Oyuna 83’te giren genç futbolcu Yunus Akgün, bir dakika sonra Emre Akbaba’nın attığı gole asist yaparken Galatasaray skoru 6-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sarı kırmızılı ekip farklı bir galibiyet elde etti.

Galatasaray bu sonuçla puanını 9 yaparken Aytemiz Alanyaspor ligde henüz puanla tanışamadı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor’a konuk olurken Aytemiz Alanyaspor evinde Göztepe’yi ağırlayacak.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!