Final Haftasında Öğrencilere Bir Güzel Haber de Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığından Geldi

zafer partisi kayseri
zafer partisi kayseri

Üniversite öğrencilerinin final haftasının başlamasının ardından Zafer Partisi İl Başkanları öğrencilere çalışma salonları ve ücretsiz çay/kahve tekliflerini yineliyor. Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kapımız sonuna kadar açık” dedi.

 

Zafer Partisi gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Türkiye’de gençlerin en çok düşünen parti olan Zafer Partisi, üniversite öğrencilerinin final dönemlerini unutmadı. Konuyla ilgili daha önce yaptığımız Zafer Partisi: Ankara ve İzmir’de Ders Çalışmak İsteyen Öğrencilere Ücretsiz Çay/Kahve ve Çalışma Salonu haberimizin ardından bir güzel haber de Kayseri’den geldi.

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş:

“Sevgili gençler bu davetimizde çok samimiyiz. Kapımız sonuna kadar açık. Hem ders arasında sohbet eder dertleşiriz de.”

 

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı Twitter hesabından da şunları paylaştı:

“Çok kıymetli Gençlerimiz; Kalabalık Yurt odalarında ders çalışamıyorsanız, bir bardak çayın 5 tl olduğu Cafelere gidecek bütçeniz yoksa. Yalnız ya da arkadaş gurubunuzla, çay semaverini ve toplantı salonumuzu dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.”

“İleride daha büyük bir ofise geçtiğimizde ilk işimiz sadece gençlerimiz için büyük bir kütüphane yapmak olacak. Bu da size Zafer Partisi Kayseri sözü olsun.”

“Gençlerimizi keklelemek adına şimdilik kıraathanemsi kek sözü vermiyoruz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!