Ümit Özdağ, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Ümit Özdağ, İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

İsmail Küçükkaya: İktidara geldiğiniz olası İstanbul depremi ilgili ne gibi önemler alacaksınız?

Ümit Özdağ: İstanbul bir depreme hızla ilerliyor. Bununla ilgili senaryoları izledim. Devletin yetkilileri sunum yaptı. 30 bin bina yıkılıyor. Bu binalar ne tarafa yıkılacak, hangi yollar kapanacak ona kadar biliyorlar. İstanbul İtfaiyesi, New York itfaiyesinden sonra en büyük itfaiye olmasına rağmen yıkılan her evin başına 10 kişi yollasak 30 bin ev yıkılırsa 300 bin kişiye ihtiyaç var. Türkiye’nin 2 temel sorunundan birisi sığınmacılar diğeri İstanbul depremi. Biz, İstanbul 3.0 diye bir program hazırladık. İstanbul’da Valilik deneyimi yapmış kişileri İstanbul’a kaymakam olarak atayacağız. Esenyurt, Anadolu’daki 55 ilden büyük. 30 bin binayı boşaltacağız. Bu binaları yıkacağız. Kira ücretlerini devlet verecek. İstanbul depreminde ölü sayısını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.

 

İsmail Küçükkaya: Süleyman soylu, birtakım rakamlar veriyor uyuşturucu ile mücadeleyle ilgili. Bunlara ne diyorsunuz?

Ümit Özdağ: Üzerinde konuşmak bile istemiyorum. Suriyeliler hakkında verilen bilgi nasıl yalansa bunlar da yalan.

 

İsmail Küçükkaya: Profilinizde “Zafer partisi iktidarında bütün sığınmacılar ülkelerine gidecek” yazıyor. Bu nasıl olacak?

Ümit Özdağ: Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak var. 6 milyon 11 binin isimlerini gördüm ben. Bu tam liste değildi. Kimse 3.7 milyon diye yalan söylemesin. Murat Ağrıel açıklama yaptı. 3.5 milyon Suriyeli bebek aşılanacak. Avrupa birliği de Türkiye’deki sayının farklı olduğunu biliyor. Türkiye’de 13 milyon sığınmacı kaçak varken eğitim, ekonomi gibi sorunları çözemez. Milli güvenlik sorunlarını çözemez. Bu konuyu Türkiye’de geri yollama iradesine sahip olan tek parti Zafer Partisi.

Nasıl yollayacağız?

Esat’la anlaşma yapacağız. Suriyeliler nereden geldilerse oraya dönecekler. Türkiye Avrupa birliği ve Rusya’nın güvenlik sağlaması için çalışacağız. Türkiye’de hastaneye gittiğiniz zaman Türklerin önüne geçmiyorsunuz, parasını ödüyorsunuz. Eczane de parasını ödüyorsunuz. Size yapılan yardımları durduruyoruz. Bunları yaptığınız zaman Türkiye’de yaşamak pahalı olacak. Geri dönüş kendiliğinden başlayacak. Zafer Partisi dışında bunları evlerine yollayacak başka bir parti yok.

Bu seçimler bir referandum olacak. Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı referandumu Gitsin diyorsanız Zafer Partisi diyeceksiniz. Biz bonus olarak Erdoğan’ı yollayacağız.

 

ayrıntılar geliyor…

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!