Tuna, Gökçek’in ekibini tasfiye etmeye devam ediyor

8 yıl süreyle Sincan Belediye Başkanlığı görevi yaptıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelen Mustafa Tuna, eski Başkan Melih Gökçek'in ekibini büyük oranda tasfiye etti. Sincan’daki mesai arkadaşlarını da, Büyükşehir Belediyesine taşıdı.Büyükşehir koltuğuna oturduktan sonra tüm bürokratların ve belediye şirket yöneticilerinin istifalarını alan Mustafa Tuna, yeni görevlendirmelere de devam ediyor. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre Tuna son olarak geçtiğimiz hafta Sincan İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Yücel'i, Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığına getirdi.

ÖZEL KALEMİ SİNCAN'DAN

Tuna, Sincan Belediye Başkanlığı döneminde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Adnan Yuva'yı da Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirdi. Sincan’da birlikte çalıştığı bir diğer mesai arkadaşı Özel Kalem Müdürü Vedat Güngör'ü de Büyükşehir Belediyesi'ne Özel Kalem Müdürü olarak atadı.

Tuna, daha önce de Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına Sincan Belediyesi'nden İhsan Yılmaz'ı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığına Sincan Belediyesi'nden Ali Osman Kesikbaş'ı atamıştı. BELPA A.Ş. Genel müdürlüğüne AKP’nin eski Sincan İlçe Başkanlarından Fatih Çelik’i getirmişti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!