Wessi Damatlık Takım Elbise Modelleri

Her insanın hayatının dönüm noktalarından biri olan düğün günü, kadın için olduğu kadar erkek için de şıklığın zirvesinde olması gereken bir gündür. Her damat bugünde gelinle uyum içinde olmak ve aynı zamanda şık çizgilerle tarzını yansıtmak ister.
 
 Damatlı Takım Elbise Nasıl Olmalı?
 
 Sizi hayalinizdeki görüntüye kavuşturacak damatlık modelleri vücuda tam oturmalıdır. Hareket etmeyi zorlaştıracak kadar dar veya üzerinizden dökülecek gibi bol durmamalıdır. Gömlek, ceketin altında potluk yapmamalı ve görüntüyü bozmamalıdır. Bu noktada slim fit gömlek seçmek işinizi kolaylaştırabilir. Ayrıca gömlekte katlı manşet ve kol düğmesi tercih etmek şıklığınızı tamamlayacaktır.
 
 Cekette, aşağıya dümdüz inen şal yaka veya uçları yukarıya bakan kırlangıç yaka modeller damatlık şıklığına uygun ve iddialı bir görünüm sağlayacaktır. Fit bir görünüm elde etmek için tek düğmeli ceketler idealdir. Damatlığın ön tarafında görüntüyü tamamlamak için kuşak veya yelek kullanılmaktadır.
 
 Yelek detayının vücudu toparlayıcı etkisi olduğundan kilo fazlalığı gibi durumlarda kurtarıcı olabilir. Pantolon ise dar kesim olmalı ve ayakkabının biraz üstünde bitmelidir. Tüm bu detaylara ve vücut tipine uygun olarak seçilmiş bir damatlık o gün sizi hayalinizdeki şık ve centilmen erkek görüntüsüne kavuşturacaktır.
 
 Wessi Damatlık Modelleri
 
 Wessi'nin geniş bir seçenek ağı sunan damatlık modelleri her vücut tipine ve tercihe uygun modelleri bir araya getirmektedir. Siz de bu özel gününüz için şık koleksiyonumuza göz atabilir, bütçenizi zorlamayan fiyatlarla damatlık alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!