İYİ Parti’den Gelen ‘Milliyetçi Bozgunluk’ Söylemine Karşılık Tunçer’den Sert Yanıt!

featured

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer İyi Parti Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yrd. Mehmet Tolga Akalın’ın paylaşımına karşı X platformundan bugün (1 Eylül 2023) tarihinde cevap verdi. Sevda Gül, Akalın’a karşı söylediği sözlerle cevap verdiremeyecek hale soktu.

Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Akşener’in sığınmacı çıkışına karşı şu sözleri söylemişti:

“Türk milliyetçiliği istek şarkı değildir. Biraz da biz söyleyelim diyemezsiniz. Yanındaki kadroyla Türk milliyetçiliği yapması da Suriyelileri yollaması da mümkün değil.” ifade etmişti.
İyi Parti Akalın cephesinden Zafer Partisi’ne ve Ümit Özdağ’ya karşı ‘milliyetçi bozgunculukla’ suçlamış ve ‘Türk Milliyetçilerin siyasi asaletine gölge düşüren birisinden beklenebilecek sözler bunlar’ diyerek iddiada bulunuldu.

Akalın cephesinden Ümit Özdağ’a gelen sözlere karşı, Sevdagül Tunçer’den gelen tokat gibi cevap:

”Türk milli kimliği ağır saldırı altında ve Türk Milliyetçilerinin birliği tartışma gotürmeyecek bir ihtiyaç ama bu ihtiyaç sizin kullanışlı bir aparat olduğunu farkettiğiniz zaman hasıl olmadı. Türk’ün adının geçmediği mutabakat metinlerine imza atarken şerh koydunuz mu, biz görmedik. Ortaklarınıza ses çıkardınız mı, onu da duymadık. Ama kalktığınızda “bozguncu” oluverdiğiniz masada olmayan ilkelerden Ümit Özdağ ve Zafer Partisinin taviz vermediğini tüm Türkiye gördü. Değiştirdiğiniz strateji sebebiyle sarıldığınız argümanların sahibiymiş gibi davranmayı bırakın. Sığınmacı işgali ülkemizin öncelikli sorunudur dediğimizde, genel başkanınızın “Bu ortaçağ kafası” dediğini hatırlatırız.” dedi.

İşte o paylaşım:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!