Bio Oil ile Çatlak Oluşumunu Önleyin!

Çatlak, cildin aşırı gerilmesiyle oluşur. Cilt çatlaklarının temel nedeni hormonlardır diyebiliriz. Hamilelik, ergenlik, hızlı kilo alımı, kilo kaybı ve hormonel etkenler vücutta çatlak oluşumuna sebep olur. Çatlaklar vücutta genellikle pembemsi veya kahverenginde ince çizgi, şeritler halinde görülür. Zamanla bu renk beyaza döner. Vücudun yağlı kısımları çatlağın en çok görüldüğü yerdir.  Çatlak sağlık açışınsan tehdit edici bir unsur olmasa da estetik görünüm açısından kişiyi son derece rahatsız eder.

Bio oil çatlak yağı formülündeki lavanta çiçeği yağı, papatya, A ve E vitaminleri ile cildi nemlendirerek kurumasını önler.  İçeriğindeki özel bir etken madde ola PurCellin Yağı sayesinde ciltte yağlı bir his bırakmaz ve cilde emilmesini hızlandırır. Düzenli kullanımda ciltteki çatlak görünümünü gidererek cildin pürüzsüz görünmesini sağlar. Çatlak bakım yağı Bio Oil cilt üzerinde farklı problemleri de gidermeyi hedeflemektedir. O halde gelin birlikte faydalarını inceleyelim..

Bio Oil Faydaları

  • Çatlak oluşumunu önler.
  • Oluşmuş çatlak görünümünü en aza indirgemeye yardımcı olur.
  • Cildi nemlendirir ve besler.
  • Cilt lekelerini gidermeye yardımcı olur.
  • Sivilce ve akne tedavisi sonrası oluşan izleri en aza indirger.
  • Kuruluğa bağlı ince çizgi ve kırışıklık görünümünü giderir.
  • Yüz ve vücut için kullanılan özelliği ile pratik uygulama sağlar.
  • Aydan itibaren hamileler için kullanıma uygundur.

Bio Oil Çatlak Yağı Nasıl Kullanılır?

Temiz ve kuru cilde göbek, bacak, basen ve göğüs bölgesine sabah-akşam günde 2 defa masaj yaparak uygulayınız. Etkili sonuç için düzenli kullanılması tavsiye edilir.  Dışarıdan çatlak bakım ürünüyle cildinizi desteklerken içeriden sağlıklı beslenmeli ve bol su tüketilmelidir. Hamileliğin 4. Ayından itibaren kullanıma uygundur. Doktorunuza danışarak güvenle kullanabilirsiniz.

Bio Oil 60ml, Bio Oi 125ml, Bio Oil 200ml ürünleri Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!