Firmalar için Salesforce Çözümleri Veri Cloud ile Sizlerle

Firmalar için Salesforce Çözümleri Veri Cloud ile Sizlerle

Dijital dünyada varlığını sürdüren markalar, çok daha hızlı bir şekilde gelişim yaşama şansı elde ediyor. Bu nedenle pek çok şirket, dijitalleşebilmek için yenilikçi çözümleri talep ediyor. Salesforce, işinizi dijital dünyaya taşıyabilmeniz için sizlere kurumsal destek sunuyor. İşinizi büyütüyorsanız, müşterilerinizle ilişkinizi kurumsal bir çerçevede sürdürmeniz gerekir.

Salesforce, bu konuda sizlere profesyonel bir şekilde yardımcı olmaktadır. Dijital ortamda müşterilerinizle sağlıklı bir iletişim kurarak markanızın ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Fakat Salesforce çözümlerinden nasıl yararlanmanız gerektiğini bilmiyorsanız Veri Cloud, Salesforce Danışmanlık Hizmetlerini sizlere sunmaktadır. Çok özel fiyatlarla danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere pek çok hizmeti talep edebilirsiniz.

Salesforce Türkiye Yetkili İş Ortağı Veri Cloud

Veri Cloud, Marketing Cloud bağlamında hizmet sunan bir platformdur. Salesforce Türkiye yetkili iş ortağı olarak çalışmalarını sürdürmekte ve Salesforce çözümleri için destek talebinde bulunan kişilere kurumsal destek sunmaktadır. Veri Cloud tarafından genç ve dinamik bir ekip ile sizlere sunulan hizmetler genel olarak şu şekildedir:

  • Salesforce Danışmanlık ve Kurulum Hizmetleri
  • Salesforce Üzerinde Sadakat Uygulaması
  • Entegrasyon Hizmetleri
  • Salesforce Proje Geliştirme
  • Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları

Sizlere sunulan hizmet türlerinden yararlanabilir, Salesforce çözümlerinden zahmetsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Böylelikle dijital ortamda işinizi büyütme ve geliştirme şansı elde edebilirsiniz.

Kurumsal Hizmet Anlayışından Yararlanın, Firmanızı Büyütün

Dijitalleşmenin öneminin farkında olan markalar, Salesforce çözümlerinden faydalanmaktadır. Özellikle işini büyüten markaların müşterileriyle iletişimlerini sağlıklı kurması gerekmektedir. Bu nedenle her bir adımın titiz atılması, müşterilerle doğru ilişkiyi mümkün kılar. Salesforce çözümlerinden yararlanarak müşteri etkileşimlerinizi yönetebilirsiniz.

Bunun yanı sıra Salesforce üzerinde özel projeler geliştirebilirsiniz. Bu konuda hangi adımları atmanız gerektiğini bilmiyorsanız Veri Cloud, Salesforce Özel Proje Geliştirme hizmetleriyle sizlere birbirinden özel çözümler sunmaktadır. Uzman adminler ve Salesforce yazılımcılarıyla proje talepleriniz belirlenir. Böylelikle kısa sürede istediğiniz projeler zahmetsiz bir şekilde oluşturulur.

Veri Cloud, uzman ekibiyle sizlere en iyi hizmeti en kısa sürede sunmaya devam ediyor. Konu hakkında bilgi almak için sizler de Veri Cloud hizmetlerine başvurabilirsiniz. Dijital dünyada işinizi büyüterek markanızın ön plana çıkmasını sağlamak artık oldukça kolay!

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!