Kenevir Serasına Dalan Koyunlar 300 Kilo Birden Yiyince Kafayı Buldu, Keçilerden de Yükseğe Zıplamaya Başladılar

featured

Yunanistan’ın Tesalya bölgesinde yaşanan sel ilginç olayların yaşanmasına neden oldu. Sular altında kalan ovada otlayan bir koyun sürüsü, yiyecek bulamayınca tıbbi kenevir yetiştirilen bir serayı “işgal etti” ve yaklaşık yüz kilo yemek yedi.

TheNewspaper.gr web sitesinin haberine göre olay, Magnesia’nın Almyros kasabası yakınlarında meydana geldi.

Yunanistan’daki koyunlar esrarla beslendikten sonra “tuhaf davranışlar” geliştirdi.

Yunanistan’daki koyunlar otladıktan kısa bir süre sonra garip davranışlar geliştirince çoban, koyunların kenevir mahsulünün büyük bir kısmını yediğini fark etti.

Sera sahibi, Daniel Fırtınası’ndan büyük zarar gören ürününün artık sel nedeniyle taze ot bulmakta zorlanan koyunlar tarafından tüketildiğini gördü.

Sera sahibi Burunis, “Koyunlar keçilerden daha yükseğe zıplıyordu” dedi. Durumun normal olmadığını ifade eden Burunis, maddi kaybının yüksek olduğunu ifade etti.

TheNewspaper.gr web sitesine “Gülmek için mi yoksa ağlamak için mi olduğunu bilmiyorum” dedi. “Sıcak hava dalgasını yaşadık ve çok fazla üretim kaybettik. Sel felaketi yaşadık, neredeyse her şeyimizi kaybettik. Ve şimdi bu… Sürü seraya girdi ve kalanları yedi. Dürüst olmak gerekirse ne diyeceğimi bilmiyorum.”

Yunanistan’da son yıllarda farmasötik esrar yatırımları hızla artıyor .

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!