Stajyer avukatın şüpheli ölümü

featured

İstanbul Kartal’da stajyer avukatlık yapan Kübra Nur Avcı, oturduğu plazanın 11. katından atlayarak hayatını kaybetti. Genç avukatın dairesinde yapılan incelemelerde “bu bir intihardır” yazılı not bulunduğu öğrenildi.

29 Eylül akşamı saat 20.30 sıralarında Cevizli Mahallesi Ulubey Sokak’ta bulunan bir plazada meydana gelen olayda, İddiaya göre bir hukuk bürosunda stajyer avukat olarak çalışan Kübra Nur Avcı, plazanın 11. katından aşağı atladı.

Aşağı düşen Avcı plazanın 3. katındaki balkona çarparak yere düştü. Sesleri duyan plaza çalışanları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç avukatın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri olayın yaşandığı yere şerit çekerek çevrede önlem aldı.

Ekiplerin Avcı’nın oturduğu dairedeki incelemelerin de bir not bulduğu notta da “bu bir intihardır” yazdığı öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından Stajyer avukatın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenaze, aile tarafından alındı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!