Uğur Durmaz
Uğur Durmaz

‘Troller’ Lamborgini Depolarını Dolduramıyor!

featured

Ülkenin karşı karşıya olduğu ekonomik kriz faturasının seçimden sonra vatandaşa kesileceği biliniyordu. O yüzden seçimden hemen sonra hızla tırmanan döviz kuru ve üst üste gelen zamlar bizi şaşırtmadı. Fakat akaryakıta yapılan ÖTV zammı pardon ‘fiyat güncellemesi’ sonrasında vatandaşı şaşırtan gelişmeler olmaya başladı.

Bildiğiniz üzere AK Parti’nin özellikle son dönemde siyaset literatürüne kazandırdığı bir tanım var: ‘Trol’. ‘Troller’ sosyal medyada –muhtemelen verilen yönlendirmeler ve emirler doğrultusunda- hükümet lehine propaganda yapan büyük bir grup olarak tanımlanıyor. ÖTV zammından sonra troller ‘bu kadar zam gönül kanatır’ diyerek isyan etmeye başladılar. Yıllardır vatandaşlar zamlar altında ezilirken utanmadan ‘vatan hainleri’, ‘ajanlar’, gibi ifadelerle Türk Milletine saldıran, vatandaşa kabile ülkelerini örnek göstererek ‘halinize şükredin’ diyen troller son akaryakıt zamlarından sonra hükümete gönül koymaya başladı… Sanırım bu durum, lüks arabalarının depolarını artık dolduramadıklarından kaynaklanıyor.

Kökü dışarda vatan hainleri’ sizi… Şükredin halinize, bakın millet Avrupa’da yemeye ekmek bulamıyor. Siz de bir Lamborgini’nin deposunu dolduramıyorsunuz diye Reis’i eleştiriyorsunuz.

 

AKİT GAZETESİNE KISA CEVAP

Türk Kadını, bir zafere daha imza atarak voleybolda uluslararası şampiyonluğa imza attı. Gönülden kutluyoruz, zaferleri daim olsun. Akit gibi milli değerlerimizle açıkça sorunu olan bir gazete, bu zaferden hemen sonra kendine verilmiş görevi yerine getirerek şampiyon kadınlarımızdan Ebrar Karakurt’a dil uzattı, ‘milli utancımız’ dedi. Akit, Türk Kadını sana ağır gelir, kustuğun o sözleri de sana zaferleriyle yedirir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!