At, Eşek Neyse! Ya Domuz Eti? ‎

At, Eşek Neyse! Ya Domuz Eti? ‎

Yazar: HÜSEYİN YEĞİN

MAKALEYE GERİ DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Fehim6 ay önce
sert kış koşullarında ve dağlık bölgelerde yapılan hayvancılıkta hayvanlarımız aşırı kaslı ve sert etli hale geliyorlar. anlaşılan domuz etini yumuşatıcı olarak harmanlamada kullanmaya niyet etmişlerdir. gıda kodekslerinde yazarlar mikroskobik harflerle ve aklanmış olarak pazarlamalarının önünde yasal engel de kalmaz. afiyetle ve sağlıkla...

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

SÜPER LİG

TakımOGMBAP
1Beşiktaş220036
2EY Malatyaspor220036
3Galatasaray220036
4Kasımpaşa220026
5Kayserispor210124
6Atiker Konyaspor210114
7M.Başakşehir211013
8MKE Ankaragücü211003
9Trabzonspor211003
10Fenerbahçe211003
11DG Sivasspor2110-13
12Çaykur Rizespor2011-11
13Akhisarspor2011-11
14Bursaspor2011-11
15Antalyaspor2011-21
16BB Erzurumspor2020-30
17Göztepe2020-30
18A. Alanyaspor2020-30