At, Eşek Neyse! Ya Domuz Eti? ‎

At, Eşek Neyse! Ya Domuz Eti? ‎

Yazar: HÜSEYİN YEĞİN

MAKALEYE GERİ DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Fehim4 ay önce
sert kış koşullarında ve dağlık bölgelerde yapılan hayvancılıkta hayvanlarımız aşırı kaslı ve sert etli hale geliyorlar. anlaşılan domuz etini yumuşatıcı olarak harmanlamada kullanmaya niyet etmişlerdir. gıda kodekslerinde yazarlar mikroskobik harflerle ve aklanmış olarak pazarlamalarının önünde yasal engel de kalmaz. afiyetle ve sağlıkla...

YAZARLAR

CAHİT ARMAĞAN DİLEKPapaz Bugün Uçar mı?CAHİT ARMAĞAN DİLEK
AHMET SALİH ERDOĞAN ERÜZFırıldak KubiAHMET SALİH ERDOĞAN ERÜZ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP
1Galatasaray110023
2E.Malatyaspor110023
3Kayserispor110023
4M.Başakşehir110023
5Atiker Konyaspor110013
6Kasımpaşa110013
7Beşiktaş110013
8Fenerbahçe110013
9DG Sivasspor110013
10BB Erzurumspor1010-10
11Çaykur Rizespor1010-10
12Akhisarspor1010-10
13Bursaspor1010-10
14A. Alanyaspor1010-10
15Göztepe1010-20
16MKE Ankaragücü1010-20
17Antalyaspor1010-20
18Trabzonspor1010-20